Gezocht: mensen die een acte van cessie hebben afgesloten met incassobureau Inspectrum (DSB)Filed under : Gezocht, Info, Opdrachten

Wij hebben bijzondere informatie gekregen over de werkwijze van het incassobureau van de DSB Bank, genaamd Inspectrum.

Om deze informatie te verifiëren willen wij graag in contact komen met dsb-klanten die met dit incassobureau te maken hebben gehad.

Heeft u ooit een acte van cessie (vrijwillig loonbeslag) getekend? Wilt u deze informatie met ons delen?

Update: 20 december. We hebben voldoende input en reacties ontvangen over dit onderwerp. Dank voor alle medewerking.

2 Responses to “Gezocht: mensen die een acte van cessie hebben afgesloten met incassobureau Inspectrum (DSB)”

 1. anjola says:

  wij hebben vrij recent er nog mee te maken gehad een akte van cessie moeten tekenen via dsb /kroon debiteuren.
  een betalingsregeling treffen voor 265,00 kon niet maar een buitendienstmedewerker van kroon langs laten komen kon binnen 24 uur.
  niks geen voorstellen,alleen maar de optie om een cessie te tekenen of met je kids op straat komen te staan dat was de mededeling die we van deze man kregen.
  kroon debiteuren rotterdam is trouwens ook gewoon dsb en deze mensen komen niet voor niets,die willen 199,00 euro hebben die op je lening erbij komen(enne vergeet de rente dus niet)
  evenals inspectrum,zij zijn 100% dsb
  momenteel lig ik vollop in gevecht met inspectrum omdat ze weigeren een betalingsregeling te treffen.
  wederom dreigen ze met een cessie

 2. T says:

  hoi,

  Ik heb voor de zoveelste keer een verzoek tot betalingsregeling neer gelegd bij de curator heb op alle eerdere verzoeken geen antwoord gekregen. Ik dacht ik doe er slim aan mijn mail ook naar inspectrum te zenden om tot een oplossing te komen.

  Ik heb hier in vermeld dat wij geen ciessie tekenen ook dit heeft mijn advocaat geadvisseerd. Nu lees ik dit en denk ik shit doe ik hier wel goed aan ik denk dat ik een goed voorstel heb gedaan.

  heb aangegeven de achterstand in te lopen door 26x 150 te betalen, en dan de gewone termijn elke einde van de maand.

  bij ons kwam alles tergelijk, fallisement dsb, er achterkomen dat je al maanden naar polissen vraagt die niet toegezonden worden, deze vervolgens afwillen zeggen en dan te horen krijgen dat je te laat bent. vervolgens gaat werkgever falliet ruim 6.5 maand gewacht op de eerste uitkering en achterstallig loon en krijg je afrekeningen eneco nuon pwn waar je u tegen zegt aanslagen van de belastingdienst kortom je moet gaan kiezen wat betaal je eerst? juist! hierdoor kregen wij een achterstand vanaf augustus 2010 tot heden, wij hebben deze nu kunnen terug brengen naar half jan tot jun nog te veel maar heb wel getoond dat ik volledig achter mij voorstel sta.

  Ik vraag mij alleen af nu na het lezen van bovenstaande hoe dit allemaal is gelopen en of ze je voorstel kunnen weigeren, terwijl je beide partijen tevreden kan stellen.

  Heb volgens mij nu de laatste dreigbrief ontvangen a2 codering welke mij niet boeit, want die hadden ze er al in staan voor ze de brief hadden toegezonden dit bij mijn huidge bank opgevraagd hoe de status was.

  Ik word alleen gek van de gedachte dat je een redelijk voorstel neerlegt en ze evengoed met deurwaarders komen, het lijkt mij niet fair zeker gezien de situatie.

  Ik durf niet meer te bellen, want erg vriendelijk zijn ze niet ze jagen je nog meer stress op het lijf dan nodig is.

  ik hoop dat er iemand is die het wel gelukt is zonder cessie een regeling te treffen.

  vr. groet